Trailer: Evil Dead: The Game krijgt battle royale-modus

Geplaatst:

Sabre Interactive laat weer van zich horen en komt met een verrassende aankondiging. De nieuwe DLC voor Evil Dead: The Game brengt een battle royale-modus met zich mee.

De battle royale-modus heet Splatter Royale en brengt veertig spelers naar het slagveld. De laatste demon die blijft staan wint de game. Je kiest Deadite-versies van de survivors en een demon naar keuze. Daarnaast kun je kiezen uit twee nieuwe wapens: de granatenwerper en de zeis. Spelers kunnen allemaal gratis met deze content aan de slag, mits ze de game in huis hebben. Ze kunnen ook Pablo's Kandarian Facelift outfit ontgrendelen.

Naast de content van de update is er tevens nog een betaalde DLC, genaamd de Immortal Power bundel. Deze brengt een bijzonder personage uit de Ash vs Evil Dead tv-serie naar de game. Ja, Ruby (Lucy Lawless) komt naar Evil Dead: The Game. Daarnaast krijgen spelers toegang tot nieuwe skins voor Ash, Pablo, Kelly en de Puppeteer demon.

Check hier onze review van Evil Dead: The Game. Bekijk hier de vorige update van Evil Dead: The Game.

Evil Dead: The Game is nu beschikbaar voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles. De multiplayergame is onderdeel van de PlayStation Plus line-up van februari.

Bron: Sabre Interactive
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Evil Dead: The Game

Series

-

Uitgever

Saber Interactive

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

13 mei 2022

Ontwikkelaar

Saber Interactive

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord