Evil Dead: The Game - Game of the Year Edition komt naar Steam

Geplaatst:

Evil Dead: The Game is bijna één jaar onder ons. De PvPvE-game viert dit met de Evil Dead: The Game - Game of the Year Edition, de aankomende uitbreiding genaamd Who's Your Daddy en het debuut op Steam.

Evil Dead: The Game lanceerde destijds exclusief op de Epic Games Store. Dit gaat echter veranderen, want op 26 april lanceert de multiplayergame op Steam. Daarom is de timing van de Evil Dead: The Game - Game of the Year Edition natuurlijk niet heel gek. Deze editie zit tot de nok toe vol met de uitbreidingen die Evil Dead: The Game het afgelopen jaar heeft ontvangen. De aankomende DLC wordt ook aan deze editie toegevoegd. Fans van de Ash vs Evil Dead tv-serie kunnen een gat in de lucht springen, want deze DLC draait compleet om het tweede seizoen van de serie. Ash' vader Brock Williams wordt toegevoegd als een Survivor. Hij is immuun tegen knockbacks en heeft diverse aura's die zijn teamgenoten helpen. Deze aura's veranderen op basis van hoeveel Williams-personages er in het team zitten. Er komt ook een nieuwe Demon aan: de sluwe Schemer. Deze demoon is gebaseerd op de villain Baal. Hij is meester in het creëren van illusies en gaat zo de Survivors helemaal gek maken. Tot slot worden er nieuwe outfits toegevoegd voor Ash, Amanda en Pablo.

Bekijk hier onze Evil Dead: The Game review. Wil je meer leren? Check dan hier Drie van die tips voor Evil Dead: The Game.

Evil Dead The Game  Game of the Year Edition Steam 1Evil Dead The Game  Game of the Year Edition Steam 1

Evil Dead: The Game is nu beschikbaar voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles.

Bron: Sabre Interactive
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Evil Dead: The Game

Series

-

Uitgever

Saber Interactive

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

13 mei 2022

Ontwikkelaar

Saber Interactive

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord