Ruby (Lucy Lawless) komt naar Evil Dead: The Game

Geplaatst:
Aangepast: 19 januari 2023 22:50

Evil Dead: The Game heeft genoeg content rondom Ash vs Evil Dead om te tentoonstellen. Nu al helemaal, want niemand minder dan Ruby wordt toegevoegd aan de horrorgame!

Ruby was één van de meest voorkomende villains in Ash vs Evil Dead, maar het personage zit iets ingewikkelder in elkaar dan dat. Zo was ze zeker een bad 'girl' in seizoen een en drie, maar in seizoen twee was ze onderdeel van Ash en zijn team om een groter kwaad te stoppen. Dit is de Ruby die naar de game komt, want ze is de nieuwste survivor. Ze vult de rol van leider in en vervolgens verorbert ze de zielen van haar vijanden om zo betere vaardigheden te ontgrendelen. De originele actrice Lucy Lawless keert terug om het personage tot leven te wekken.

Bekijk hier onze Evil Dead: The Game review. Wil je meer leren? Check dan hier Drie van die tips voor Evil Dead: The Game.

Evil Dead: The Game is nu beschikbaar voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles. De Ash vs Evil Dead-DLC verschijnt op 2 februari.

Bron: Sabre Interactive
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Evil Dead: The Game

Series

-

Uitgever

Saber Interactive

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

13 mei 2022

Ontwikkelaar

Saber Interactive

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord