Trailer: Evil Dead: The Game ontvangt Hail to the King-update

Geplaatst:

Evil Dead: The Game moet natuurlijk van zich laten horen tijdens de Halloween-periode. De Hail to the King-update staat in het teken van nog meer Army of Darkness-content.

De derde film uit de reeks krijgt genoeg aandacht. Zo krijgen we een nieuw speelbaar personage: de Blacksmith. Deze beer van een vent met een walrussnor kan tijdens de speelsessie nieuwe wapens voor zijn teamgenoten produceren. Heb je het niet zo op teamgenoten? Geen zorgen, een nieuwe singleplayer-missie is ook beschikbaar gemaakt. Je kunt daarin met Henry the Red het kasteel in en de boel op stelten zetten. Als kers op de taart komen er twee nieuwe wapens naar Evil Dead: The Game en een lading aan nieuwe skins.

Bekijk hier onze review van Evil Dead: The Game. Heb je een update gemist? Evil Dead (2013) content is namelijk ook al live.

Evil Dead: The Game is nu beschikbaar voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles.

Bron: Saber Interactive
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Evil Dead: The Game

Series

-

Uitgever

Saber Interactive

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

13 mei 2022

Ontwikkelaar

Saber Interactive

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord