Releasedata Final Fantasy X | X-2 HD Remaster en Final Fantasy XII: The Zodiac Age voor Nintendo Switch en Xbox One bekend

Geplaatst: 11 januari 2019 12:20

Square Enix heeft onlangs de releasedata van Final Fantasy X | X-2 HD Remaster en Final Fantasy XII: The Zodiac Age voor Nintendo Switch en Xbox One bekendgemaakt. Beide games komen in april naar de consoles.

Momenteel zijn de verbeterde ports van de Playstation 2-klassiekers nog enkel te spelen op pc en PlayStation-consoles. Vanaf april kun je Spira en Ivalice echter ook op de Nintendo Switch en Xbox One verkennen. Tijdens een Nintendo Direct in september afgelopen jaar werden een groot aantal Final Fantasy-games voor de Nintendo Switch en Xbox One aangekondigd. Twee van deze games zijn de populaire titels Final Fantasy X | X-2 HD Remaster en Final Fantasy XII: The Zodiac Age. Beide games zijn verbeterde versies van de titels die origineel op de PlayStation 2 zijn uitgekomen.

Final Fantasy X | X-2 HD Remaster is momenteel beschikbaar op PlayStation 4, PlayStation 3, PS Vita en pc en komt op 16 april naar Nintendo Switch en Xbox One. Final Fantasy XII: The Zodiac Age is momenteel beschikbaar op PlayStation 4 en pc en komt op 30 april naar Nintendo Switch en Xbox One.

Bron: Square Enix
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Final Fantasy X/X-2 HD Remaster

Series

Final Fantasy

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 3, PlayStation Vita, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

21 maart 2014

Ontwikkelaar

Square Enix

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord