Far Cry 3

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 29 november 2012
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre First-Person Shooter , Open-World
  • Gameliner score

Releasedatum bekendgemaakt voor Far Cry 3 Classic Edition

De release van Far Cry 5 is inmiddels geweest en veel gelukkigen zijn inmiddels druk bezig met de game. Binnenkort kunnen we echter ook genieten van Far Cry 3 Classic Edition. Ubisoft maakte vandaag de releasedatum bekend.

Dit deed het bedrijf in een korte post op diens eigen blog. Daarin wordt duidelijk dat de game op 26 juni uitkomt voor de PlayStation 4 en Xbox One. Bezitters van de Season Pass van Far Cry 5 kunnen echter vier weken daarvoor al bezig met de game, namelijk op 29 mei.

De Far Cry 3 Classic Edition brengt de avonturen van de vorige generatie consoles dan eindelijk naar de next-gen. Ga jij hem (opnieuw) spelen?

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?