Check hier alle THQ Nordic Showcase content

Sonic and The Black Knight

  • Ontwikkelaar Sonic Team
  • Eerste releasedatum 13 maart 2009
  • Platformen Nintendo Wii
  • Genre Platform
  • Gameliner score -

Releasedatum nieuwe Sonic game

Sonic and the Secret Rings was het eerste deel in een verhaallijn van Sonic. Deze verhaallijn wordt verder opgebouwd in Sonic and The Black Knight. Deze game komt exclusief voor de Nintendo Wii.

Vandaag heeft SEGA bekendgemaakt dat deze game wereldwijd 12 maart zal verschijnen. Het laatste deel van Sonic, Sonic Unleashed, werd niet zo goed ontvangen. Zal deze game het er beter vanaf brengen?

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?