Sonic and The Black Knight

  • Ontwikkelaar Sonic Team
  • Eerste releasedatum 13 maart 2009
  • Platformen Nintendo Wii
  • Genre Platform
  • Gameliner score -

Sonic and the Black Knight is bedoeld voor jongere gamers

Ontwikkelaar Tetsu Katano van het Sonic Team heeft in een interview laten weten dat de nieuwe titel Sonic and The Black Knight speciaal gemaakt zal worden voor de jongere gamers.

Sonic and the Black Knight is aimed at a younger, more casual audience. We've changed a lot of things, essentially. It's thinking as children; approaching things from their point of view, thinking what they want to see.

Sonic and the Black Knight is het tweede deel in de Storybook Series. Deze Wii-exclusive ziet het daglicht op 13 maart aanstaande. Het eerste deel Sonic and the Secret Rings is inmiddels al verkrijgbaar.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?