Sonic and The Black Knight

  • Ontwikkelaar Sonic Team
  • Eerste releasedatum 13 maart 2009
  • Platformen Nintendo Wii
  • Genre Platform
  • Gameliner score -

Sonic & Secret Rings krijgt vervolg

Zojuist heeft SEGA het vervolg op Sonic & The Secret Rings aangekondigd voor de Nintendo Wii, getiteld Sonic & The Black Knight. De game moet ons naast het verhaal ook een overdosis aan actie brengen.

Naast zijn snelheid maakt de blauwe egel ook nog eens gebruik van een zwaard in deze game. Je gebruikt de Wii-motion controller om je vijanden uit te schakelen door te zwiepen en te zwaaien, waar de Motionplus goed van pas gaat komen. De game moet begin 2009 uitkomen.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?