Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Grand Theft Auto: Chinatown Wars

  • Ontwikkelaar Rockstar Leeds
  • Eerste releasedatum 20 maart 2009
  • Platformen PlayStation Portable , Nintendo DS , Mobile
  • Genre Actie , Open-World
  • Gameliner score

Releasedatum PSP-versie GTA: Chinatown Wars bekend

De PSP-versie van Grand Theft Auto: Chinatown Wars zal hoogstwaarschijnlijk vanaf 23 oktober beschikbaar zijn. Dit kunnen we afleiden uit een Twitter-bericht van Rockstar Games.

Het spel zal via twee wegen worden aangeboden: digitaal en via UMD. Dit betekent dat bezitters van de PSP Go, die vanaf 1 oktober beschikbaar zal zijn, ook kunnen genieten van de nieuwste telg in de GTA-reeks.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?