Releasedatum Ready or Not: Home Invasion is bekend

-

VOID Interactive lanceerde onlangs de officiële gameplay trailer voor Ready or Not: Home Invasion. De trailer maakt ook meteen de releasedatum van de DLC bekend.

Ready or Not is erg positief ontvangen door het publiek. De multiplayer-shooter heeft momenteel een verbluffende 88% positieve waardering op Steam met bijna 150.000 reviews die spelers achterlieten. Nu krijgt de game een nieuwe uitbreiding met de titel 'Home Invasion'. In deze first person shooter volg je een SWAT-team dat in actie moet komen. De stad waarin de game zich afspeelt, is getroffen door een orkaan, waardoor de hele regio een chaos is geworden. De uitbreiding brengt nieuwe missies en wapens met zich mee, die allemaal gericht zijn op gevechten van dichtbij in krappe ruimtes. Je hoeft niet meer lang te wachten op de DLC, want hij komt uit op 23 juli en je kunt hem kopen voor 9,99 euro. Eerder dit jaar had Ready or Not-ontwikkelaar VOID Interactive nogal een moeilijke tijd. Hackers wisten namelijk 4 terrabyte aan gegevens te stelen, waar ook de broncode van de game bij zat.

Ready or Not: Home Invasion komt uit op 23 juli op pc via Steam.

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Ready or Not

Ontwikkelaar:

VOID Interactive

Uitgever:

VOID Interactive

Release:

18 december 2021

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord