Releasedatum Red Faction Guerrilla voor Switch aangekondigd

Geplaatst:
Aangepast: 28 april 2019 09:36

Red Faction: Guerrilla Re-Mars-tered Edition is onderweg naar Nintendo Switch. Dat heeft game-uitgever THQ Nordic aangekondigd. Het Duits gelokaliseerde KAIKO Games heeft de leiding over het opnieuw uitbrengen van de game.

Red Faction: Guerrilla komt oorspronkelijk uit 2009 en is ontwikkeld door Volition Inc. Vorig jaar werd de game al opnieuw uitgebracht voor de PlayStation 4, Xbox One en pc. Vanaf begin juli is het spel ook verkrijgbaar voor de Nintendo Switch, laat THQ Nordic weten op Twitter.

Het poorten van games naar de Switch is geen onbekend terrein voor KAIKO Games, want eerder brachten zij Darksiders Warmastered Edition en Legend of Kay Anniversary Edition ook al naar de hybride console van de Japanse consolegigant. De Switch-variant van Red Faction: Guerrilla Re-Mars-tered Edition biedt spelers de optie om te kiezen tussen de modi: kwaliteit of prestatie. Daarnaast is de game voorzien van betere graphics en gelikte textures als we de ontwikkelaar mogen geloven

De Switch-versie wordt voorzien van optionele motion controls. Red Faction: Guerrilla Re-Mars-tered Edition is vanaf 2 juli verkrijgbaar.

Bron: Twitter

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Red Faction: Guerrilla Re-Mars-tered Edition

Series

Red Faction

Uitgever

THQ Nordic

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

3 juli 2018

Ontwikkelaar

Volition

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord