Red Faction: Guerrilla Re-Mars-tered Edition

  • Ontwikkelaar Volition
  • Eerste releasedatum 3 juli 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Actie , First-Person Shooter
  • Gameliner score -

Video: Red Faction: Guerrilla Re-Mars-tered Edition heeft releasedatum

Red Faction: Guerrilla Re-Mars-tered Edition heeft een releasedatum gekregen. De game moet in juli uitkomen en is een remastered versie van het origineel, dat ongekende gameplay kende. Belangrijkste kenmerk was dat je alles kapot kon maken.

Om de aanstaande release te vieren heeft de ontwikkelaar een nieuwe trailer uitgebracht dat beelden laat zien van gevechten tegen anderen. Het deuntje zal bekend in de oren klinken voor fans van het eerste uur. Duidelijk is de grafische update en bovendien krijgt de remastered game alle DLC mee.

Red Faction: Guerrilla Re-Mars-tered Edition komt uit op 3 juli voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?