Red Faction: Guerrilla Re-Mars-tered Edition

  • Ontwikkelaar Volition
  • Eerste releasedatum 3 juli 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Actie , First-Person Shooter
  • Gameliner score -

Video: Launchtrailer voor Red Faction: Guerrilla Re-Mars-tered Edition

THQ Nordic heeft Red Faction: Guerrilla Re-Mars-tered Edition uitgebracht en dit gaat gepaard met een launchtrailer. Deze trailer focust zich volledig op de destructie waar het origineel uit 2009 om bekend is geworden.

Red Faction: Guerrilla Re-Mars-tered Edition bevat verbeterde graphics, betere schaduwen en lichteffecten, en nieuwe shaders en postprocessing. Spelers die Red Faction: Guerrilla hebben gekocht via Steam kunnen gratis upgraden naar de Re-Mars-tered Edition.

Red Faction: Guerrilla Re-Mars-tered Edition is nu verkrijgbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?