Releasedatum van War Hospital bekendgemaakt

-

Een paar maanden geleden werd War Hospital nog uitgesteld, maar Nacon heeft genoeg vertrouwen in de ontwikkeling van de game om een nieuwe releasedatum te geven. En die releasedatum van War Hospital is niet ver van ons verwijdert.

Nacon en Brave Lamb Studio waren van plan om War Hospital in oktober dit jaar uit te brengen, maar liepen tegen wat problemen aan. De kwaliteitsdoelen waren nog niet behaald en daardoor wilde ze de game nog verder oppoetsen. Laten we eerlijk zijn, oktober was een ontzettend volle maand met alle games die zijn uitgekomen. Door de releasedatum te verschuiven krijgen we betere kwaliteit en krijgt War Hospital misschien wat meer liefde. In een specifieke trailer wordt de nieuwe releasedatum van War Hospital bekendgemaakt. In januari barst de oorlog los en is het aan jou om iedereen te verzorgen in het veldziekenhuis. In de laatste trailer van War Hospital kregen we te zien dat je als speler veel morele keuzes moet maken. Begin dus maar alvast met het verzamelen van wat alcohol. Daarmee kun je niet alleen wonden schoonmaken en het moraal opkrikken, maar ook je eigen beslissingen wegdrinken.

War Hospital verschijnt op 11 januari voor de pc, PlayStation 5 en Xbox Series.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot War Hospital

Ontwikkelaar:

Brave Lamb Studio S.A.

Uitgever:

Nacon

Release:

11 januari 2024

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord