Trailer: Maak morele keuzes in War Hospital

-

Als dokter soldaten oplappen tijdens de Eerste Wereldoorlog is geen eenvoudige taak. Je beroep wordt nog moeilijker, want je moet ook morele keuzes maken. Die keuzes en de invloed ervan, worden getoond in een nieuwe trailer van War Hospital.

De Eerste Wereldoorlog ging er bruut aan toe en met de beperkte medische zorg, wordt het niet gemakkelijk om een veldhospitaal te managen. Op het moment dat de Eerste Wereldoorlog eindigt, komt ook de game tot een einde. Jij bepaalt echter of het einde ook daadwerkelijk een positieve ondertoon heeft. Aan het eind krijg je te zien of je de oorlog gewonnen hebt of simpelweg hebt weten te overleven. De vele keuzes die je moet maken hebben hier invloed op en dat wordt aan het einde ook aan je getoond. Besluit je om het moraal op te krikken door alcohol te geven aan de soldaten of het ziekenhuispersoneel? Of negeer je deze kwestie gewoon. Ook tijdens de operaties moet je keuzes maken. Haal je alle granaatscherven uit iemands lichaam, wat niet alleen risico’s mee brengt, maar ook de duur van de operatie bepaald. Of haal je alleen de scherven weg, die te dicht bij belangrijke aders of organen zitten?

Aangezien we in de middle of nowhere zitten en te maken hebben met een oorlog, moet je het doen met gelimiteerde bevoorradingen van voedsel en medische spullen. Ondertussen worden er steeds meer gewonde soldaten naar het veldhospitaal gebracht.  De keuzes hebben ook invloed op de belangrijke personages in de game. In de laatste trailer mochten we nog genieten van concept art van War Hospital.

War Hospital verschijnt op 26 oktober voor de pc, PlayStation 5 en Xbox Series.

Bron: gamescom

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot War Hospital

Ontwikkelaar:

Brave Lamb Studio S.A.

Uitgever:

Nacon

Release:

11 januari 2024

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord