Trailer: War Hospital trailer toont concept art

-

War Hospital gaat over een dokter die werkt aan het front in de Tweede Wereldoorlog. In een nieuwe video krijgen we meer te horen over de inspiratie, de artstijl en de concept art van de game.

Het wordt in de video direct duidelijk dat je geen volledig realistische ervaring moet verwachten van War Hospital. Ze maken namelijk gebruik van Surrealisme, wat zorgt voor een combinatie van realisme en fantasie. De reden hiervoor is dat het in een oorlogsgame lastig is om de soldaten goed weer te geven, door de camouflage en de bruinachtige achtergronden. De inspiratie voor de artstijl werd dan ook gehaald uit Dishonored. Om te voorkomen dat gebouwen en soldaten verdwijnen in de achtergrond, wordt het ziekenhuis neergezet in een dorp. Hierdoor komt het meer naar voren. Het menselijke aspect van de game en de oorlog is belangrijk en daardoor is er wel gebruikgemaakt van foto’s uit de Tweede Wereldoorlog. Naast de concept art, worden er ook nieuwe gameplaybeelden van War Hospital getoond. War Hospital is uitgesteld naar oktober dus we moeten er nog even op wachten.

War Hospital verschijnt op 26 oktober. Je kunt de game dan spelen via de pc, PlayStation 5 en Xbox Series.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot War Hospital

Ontwikkelaar:

Brave Lamb Studio S.A.

Uitgever:

Nacon

Release:

11 januari 2024

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord