War Hospital gaat soldaten oplappen in oktober

-

De simulatiegame War Hospital heeft een nieuwe releasedatum te pakken. Deze lanceringsdatum werd vermeld in een financieel rapport van uitgever Nacon.

In de meest intense versie van Dokter Bibber mag je aan de slag als de medische staf tijdens een veldslag. Oorlog is hel en daarom zijn er dokters nodig. Het is aan jou om dit team sturing te geven in War Hospital. Origineel werd er verwacht dat de simulatiegame in laat augustus kwam te verschijnen. Echter, via een financieel rapport van Nacon is bekendgemaakt dat War Hospital pas in oktober gaat lanceren - een paar maandjes uitstel dus.

Het financiële rapport heeft de lanceringsplannen van een flink aantal Nacon-game onthuld. Zo gaat komt Test Drive Unlimited Solar Crown pas in 2024 uit, gaat RoboCop in november verschijnen en is de release van ParadiZe Project verplaatst naar volgend jaar.

War Hospital oktober1

War Hospital is beschikbaar vanaf 26 oktober voor de pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5.

Bron: Nacon
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot War Hospital

Ontwikkelaar:

Brave Lamb Studio S.A.

Uitgever:

Nacon

Release:

11 januari 2024

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord