RoboCop: Rogue City verschijnt nu in november

Geplaatst:
Aangepast: 4 juli 2023 12:00

Peter Weller - a.k.a. RoboCop - verschijnt wat later op de plaats delict. Nacon laat indirect weten dat RoboCop: Rogue City in november gaat lanceren.

Deze nieuwe informatie is afkomstig van een financieel rapport wat de Franse uitgever onlangs vrijgaf. In het desbetreffende rapport staat de nieuwe releasedatum van RoboCop: Rogue City. Het was eigenlijk de bedoeling dat de first-person shooter in september zou arriveren, maar dat zit er niet in. Echter, fans hoeven niet veel langer te wachten, voordat ze het nieuwste avontuur van de metalen agent kunnen beleven.

Het financiële rapport van Nacon geeft ons inzicht op de release van meerdere Nacon-games. Zo verschijnt Test Drive Unlimited Solar Crown pas in 2024 en mag ParadiZe Project het ook volgend jaar pas proberen. War Hospital komt nu in oktober uit.

RoboCop Rogue City november

Al eerder dit jaar werd RoboCop: Rogue City uitgesteld. De actiegame wordt nu beschikbaar gemaakt vanaf 9 november voor de pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5.

Bron: Nacon
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot RoboCop: Rogue City

Series

-

Uitgever

Nacon

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

2 november 2023

Ontwikkelaar

Teyon

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord