RoboCop: Rogue City's New Game+ modus gelanceerd

Geplaatst: 23 januari 2024 11:10
Aangepast: 23 januari 2024 21:02
-

Mocht je RoboCop: Rogue City hebben uitgespeeld en denken "I'd play that (again) for a dollar!", dan hebben we goed nieuws voor je. Teyons first-person shooter is namelijk aangevuld met een New Game+ update.

De New Game+ Update is vooral interessant voor de spelers die RoboCop: Rogue City een 'walk in the park' vonden en die wel toe zijn aan wat uitdaging. Naast wat cosmetische extraatjes - zoals een nieuwe Auto-9 Gold skin - komt de update namelijk ook met een nieuwe moeilijkheidsfraad: There Will Be Trouble.

Het mooiste van alles, de update is vanaf nu beschikbaar en je hoeft er niet eens die dollar voor te betalen.

RoboCop: Rogue City is sinds 2 november te spelen op Xbox Series X|S, PlayStation 5 en pc. Benieuwd wat wij van de game vonden? Check dan vooral Brams RoboCop: Rogue City review op Xbox Series X.

Patrick Meurs Columnist

Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot RoboCop: Rogue City

Ontwikkelaar:

Teyon

Uitgever:

Nacon

Release:

2 november 2023

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord