RoboCop: Rogue City krijgt binnenkort New Game Plus

Geplaatst: 5 januari 2024 16:20
-

Fans van RoboCop: Rogue City vragen er al een tijdje om en hun wens komt binnenkort uit. Door de grote vraag heeft Nacon alvast laten weten dat New Game Plus binnenkort naar RoboCop: Rogue City komt.

Wanneer een game niet per direct met een New Game Plus optie verschijnt, kun je er donder op zeggen dat het later alsnog wordt toegevoegd. Ook bij RoboCop: Rogue City smeken fans al een tijdje om deze modus. Teylon en Nacon hebben geluisterd, want via een Tweet wordt er informatie over de New Game Plus-modus naar buiten gebracht. De komende weken krijgen we meer te weten over de precieze inhoud, maar voor nu is het in ieder geval duidelijk dat New Game Plus naar RoboCop: Rogue City komt. Benieuwd naar de game zelf? Dan kun je hier onze review van RoboCop: Rogue City lezen.

Wanneer de update gaat verschijnen is nog niet bekend. RoboCop: Rogue City is te spelen via Xbox Series, PlayStation 5 en pc.

Bron: Twitter

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot RoboCop: Rogue City

Ontwikkelaar:

Teyon

Uitgever:

Nacon

Release:

2 november 2023

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord