RoboCop: Rogue City verkoopt crimineel goed

Geplaatst: 21 november 2023 20:10
Aangepast: 21 november 2023 20:10
-

"I'd buy that for a dollar!" Tayons RoboCop lijkt bij het publiek zo goed in de smaak te vallen dat men er wel meer dan 'a dollar' voor wil betalen, want uitgever Nacon spreekt van een daverend succes. Sterker nog, men spreekt zelfs van Nacons beste launch ever.

"You Call This A GLITCH?" Nou, nee dus. Zeg wat je wil over Nacon en de twijfelachtige games die men in het verleden op de markt heeft gedeponeerd, maar met RoboCop weet de uitgever eindelijk een game te leveren die zijn nalatenschap eer aandoet. Je hebt wellicht al in Brams RoboCop: Rogue City review gelezen dat de game hier en daar wat hickups heeft en dat het cheese-gehalte van de jaren '80 ook in de game hoog is, maar dat neemt niet weg dat het gewoon een appetijtelijke shooter is. En dat vonden meer mensen, want RoboCop scoort ook bij de gamers een hele dikke prima. En daar is Nacon heel terecht trots op.

"RoboCop: Rogue City has exceeded our expectations, and achieved a genuine feat as far as NACON is concerned. We are really proud to have been able to work with the studio Teyon on this game created by and for RoboCop die-hards. We would also like to thank MGM for the trust they placed in us throughout this collaboration, as well as all the players who have contributed to making this release such a great success.”

Tja, met ruim 435.000 verkochte exemplaren op Steam, waarvan het overgrote merendeel van de kopers zich positief heeft uitgelaten, mag je best wel even in de handjes wrijven. Eindelijk eens geen gevalletje Murphy's Law. En wat die hickups betreft: "They'll Fix You. They Fix Everything."

Bron: Gamespress
Patrick Meurs Columnist

Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot RoboCop: Rogue City

Ontwikkelaar:

Teyon

Uitgever:

Nacon

Release:

2 november 2023

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord