Peter Weller keert terug in RoboCop: Rogue City

Geplaatst:

Tijdens Nacon Connect 2022 zijn er nieuwe beelden verschenen van RoboCop: Rogue City. Nu is er ook bekendgemaakt dat Peter Weller terugkeert.

Peter Weller was de ster in de film RoboCop (1987). De film werd al snel een hit en daardoor ontstond de franchise rondom RoboCop. Peter Weller vertolkte de rol van agent Alex Murphy die na een vreselijk misdrijf geforceerd wordt te veranderen in, je raadt het al, RoboCop. De game zet Peter Weller, die tegenwoordig al weer 75 jaar oud is, weer in de spotlight. Hopelijk ben je klaar voor de iconische oneliners die op je scherm afgevuurd worden. Laten we hopen dat de kwaliteit van de game de eerste film kan benaderen en vooral ver wegblijft van de sequels.

Gisteren tijdens de Nacon Connect 2022 werd ook de releasewindow van RoboCop: Rogue City onthuld gepaard met een gameplay-trailer.

RoboCop: Rogue City verschijnt in juni 2023 voor de pc, Xbox Series, PlayStation 5 en Nintendo Switch.

Bron: Nacon
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot RoboCop: Rogue City

Series

-

Uitgever

Nacon

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

2 november 2023

Ontwikkelaar

Teyon

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord