Trailer: RoboCop: Rogue City ontvangt releasewindow

Geplaatst: 7 juli 2022 19:35

Dead or alive, you are coming with me! RoboCop: Rogue City maakte een opkomst tijdens Nacon Connect 2022 en schotelt ons een nieuwe trailer voor.

De trailer toont ons de huidige stand van zaken in Detroit. Misdaad gaat tekeer en is er maar één man die deze stad kan redden van zichzelf. Deze man is niet zomaar een man, het is RoboCop. Half mens, half robot, maar 100% toegewijde politieagent. Fans van de films kunnen meerdere referenties uit de trailer halen. We zien bijvoorbeeld hoe RoboCop zijn auto-aim gebruikt om het tuig compleet af te schieten. Hopelijk wordt hij niet gerapporteerd. Ook is RoboCop onderdeel van een complot tegen hem. Onder het oog van de media wordt hij bekritiseerd. Was het een simpele glitch? Of is er iets ernstigs aan de hand? Volgende zomer gaan we het meemaken. Bekijk hier de aankondigingstrailer van RoboCop: Rogue City.

RoboCop: Rogue City is in juni 2023 beschikbaar voor de pc, Xbox Series, PlayStation 5 en Nintendo Switch.

Bron: Nacon Connect
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot RoboCop: Rogue City

Series

-

Uitgever

Nacon

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

2 november 2023

Ontwikkelaar

Teyon

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord