RoboCop: Rogue City

  • Ontwikkelaar Teyon
  • Eerste releasedatum Juni 2023
  • Platformen Pc , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , First-Person Shooter
  • Gameliner score -

Trailer: RoboCop: Rogue City ontvangt releasewindow

Dead or alive, you are coming with me! RoboCop: Rogue City maakte een opkomst tijdens Nacon Connect 2022 en schotelt ons een nieuwe trailer voor.

De trailer toont ons de huidige stand van zaken in Detroit. Misdaad gaat tekeer en is er maar één man die deze stad kan redden van zichzelf. Deze man is niet zomaar een man, het is RoboCop. Half mens, half robot, maar 100% toegewijde politieagent. Fans van de films kunnen meerdere referenties uit de trailer halen. We zien bijvoorbeeld hoe RoboCop zijn auto-aim gebruikt om het tuig compleet af te schieten. Hopelijk wordt hij niet gerapporteerd. Ook is RoboCop onderdeel van een complot tegen hem. Onder het oog van de media wordt hij bekritiseerd. Was het een simpele glitch? Of is er iets ernstigs aan de hand? Volgende zomer gaan we het meemaken. Bekijk hier de aankondigingstrailer van RoboCop: Rogue City.

RoboCop: Rogue City is in juni 2023 beschikbaar voor de pc, Xbox Series, PlayStation 5 en Nintendo Switch.

BRON Nacon Connect

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?