RoboCop: Rogue City

  • Ontwikkelaar Teyon
  • Eerste releasedatum Juni 2023
  • Platformen Pc , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , First-Person Shooter
  • Gameliner score -

NACON Connect 2022 officieel aangekondigd

Dit jaar kunnen fans weer kijken naar een nieuwe editie van de NACON Connect. NACON kondigde de presentatie aan met een persbericht.

Vorig jaar vond er ook een NACON Connect. Daar werden de nieuwste accessoires van het merk en verschillende games getoond. De grootste knaller was toch wel de aankondiging van Robocop: Rogue City. De game is dit jaar ook te zien tijdens de NACON Connect samen met The Lord of the Rings: Gollum als we de promo-afbeelding moeten geloven. Verder gaan we ook naast meer gametrailers en aankondigingen ook de nieuwste accessoires van NACON zien.

NACON Connect 20221

NACON Connect 2022 is op 7 juli vanaf 19:00 te volgen op het Twitch-kanaal van NACON.

BRON NACON

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?