RoboCop: Rogue City

  • Ontwikkelaar Teyon
  • Eerste releasedatum Juni 2023
  • Platformen Pc , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , First-Person Shooter
  • Gameliner score -

Trailer: RoboCop: Rogue City is de knaller van Nacon

Nacon verrast vriend en vijand met hun laatste aankondiging. RoboCop: Rogue City is de klapper van de avond.

In RoboCop: Rogue City moet je de straten van Old Detroit weer veilig krijgen en wie kan dat beter dan RoboCop. De iconische jaren '80 actieheld is terug. De trailer geeft ons echter erg weinig informatie. We weten wel dat de game pas in 2023 verschijnt. We krijgen ook het iconische beeld van RoboCop te zien. Natuurlijk heb ik die pose gejat voor de thumbnail. Volgens Nacon is RoboCop: Rogue City een first-person shooter. RoboCop dook recentelijk op in Mortal Kombat 11. RoboCop: Rogue City is aangekondigd tijdens Nacon Connect.

RoboCop: Rogue City verschijnt in 2023 voor de pc en consoles.

BRON Nacon Connect

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?