Remedy deelt verkoopcijfers Alan Wake 2

Geplaatst:

Volgens de boekhouding van Remedy is Alan Wake 2 de snelst verkopende game van de ontwikkelaar. De horrorgame is al meer dan één miljoen keer verkocht.

Om precies te zijn is Alan Wake 2 meer dan 1,3 miljoen keer over de toonbanken gevlogen sinds februari. Dit maakt het de snelst verkopende game van Remedy. Het weet ongeveer 50% meer exemplaren te slijten in dezelfde tijd als Control - de game die de ontwikkelaar uitbracht vóór Alan Wake 2. Grappig genoeg is snelheid niet eens een factor die voor Remedy van belang is. Ze geven aan dat ze geloven in de kwaliteit van Alan Wake 2 en dat ze rekenen op 'long tail sales'. We gaan het zien hoe vaak de kassa gaat rinkelen voor de Finse ontwikkelaar. Remedy is in ieder geval van plan om Alan Wake 2 te ondersteunen middels twee betaalde DLC's.

Check hier onze review van Alan Wake 2. Je gunt ze het succes - zeker als je ook nog eventjes de tijd neemt om de ontwikkeling van Alan Wake 2 te checken.

Alan Wake 2 is nu beschikbaar voor de pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5.

Bron: Remedy
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Alan Wake 2

Series

-

Uitgever

Epic Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

27 oktober 2023

Ontwikkelaar

Remedy

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord