Remnant II heeft nu cross-play

Geplaatst:

Remnant 2 heeft een belangrijke update ontvangen! Spelers zitten er al een tijdje op te wachten, maar Remnant 2 heeft nu eindelijk cross-play dus nodig je vrienden uit om de griezelige monsters te vermoorden.

Het maakt nu niet meer uit of je vrienden Remnant II spelen via een andere console, want je kunt nu gewoon samen de Root verslaan. Het had eigenlijk een Valentijnscadeau moeten zijn, maar beter laat dan nooit. Voordat je enthousiast in de game duik zijn er echter nog enkele instellingen waar je op moet letten. Sinds de update staat cross-play automatisch aan, maar als het je niet lukt om een wereld te joinen moet je even controleren of je maat niet per ongeluk cross-play heeft uitgezet. Je moet namelijk allebei cross-play aan hebben staan. De update komt precies op tijd, want vanaf vandaag tot 5 maart kun je samen de uitdaging aan gaan in het Aberration Domination Event.

The Root have seized yet another opportunity to unleash a horde of menacing Aberrations across all worlds! From February 29th to March 5th, gear up and face this challenge head-on.

Remnant 2 is te spelen via de pc, PlayStation 5 en Xbox Series. Benieuwd naar onze mening? Dan kun je hier de review van Remnant 2 vinden.

Bron: Remnantgame

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Remnant 2

Series

-

Uitgever

Gearbox Publishing

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

25 juli 2023

Ontwikkelaar

Gunfire Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord