The Dark Horizon DLC voor Remnant 2 nadert

-

Gunfire Games heeft wat meer informatie gegeven over de derde DLC voor Remnant 2. Ze hebben wat vertraging opgelopen, maar Remnant 2: The Dark Horizon komt eraan.

Remnant 2 heeft sinds de release al twee DLC's ontvangen en dat liep volledig volgens plan. The Dark Horizon volgt het plan niet helemaal, want Gunfire Games wilde alle DLC's in het eerste jaar uitbrengen. Dat is niet gelukt, want Remnant 2 vierde enkele dagen geleden het eenjarige bestaan. Niet getreurd, want The Dark Horizon gaat alsnog dit jaar verschijnen en wordt een stuk groter dan The Forgotten Kingdom en The Awakened King. Dit keer keren we terug naar het gebied N’Erud waar vreemde dingen gebeuren. Gunfire Games werkt daarnaast ook aan een compleet nieuwe game modus die voor alle spelers gratis is. Je kunt hier onze review van Remnant 2 lezen.

Our goal is for The Dark Horizon to be the most expansive DLC for Remnant II.

Remnant 2: The Dark Horizon verschijnt in september voor de pc, Xbox Series en PlayStation 5.

Bron: Steam

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Remnant 2

Ontwikkelaar:

Gunfire Games

Uitgever:

Gearbox Publishing

Release:

25 juli 2023

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord