Remnant 2 | The Forgotten Kingdom DLC komt eraan

Geplaatst:
Aangepast: 11 april 2024 21:10

De tweede premium DLC van Remnant 2 is zojuist onthuld. Bekijk hier de eerste beelden van Remnant 2 | The Forgotten Kingdom!

In de tweede uitbreiding keren we terug naar de Yaesha-wereld. Het is aan de spelers om de rijke historie van een verborgen stam te ontrafelen, terwijl ze hun best doen om de geest Lydusa en haar stenen volgelingen koest te houden. De wereld van Yaesha kent vele geheimen en The Forgotten Kingdom gooit de spelers in het diepe. Je mag je voorbereiden op een nieuwe omgeving, gevuld met dungeons en natuurlijk een bijpassende verhaallijn. Daarnaast wordt een nieuwe archetype toegevoegd, genaamd de Invoker. Deze class gebruikt de mystieke kracht van de jungle. Tot slot kunnen spelers natuurlijk aan de slag met enorm veel loot in de vorm van wapens, pantsers, ringen, amuletten en nog veel meer. Je hebt de extra vuurkracht nodig om de bazen van Yaesha te kunnen verslaan. Vanaf 23 april kun je met de content aan de slag.

Check hier onze review van Remnant 2. Hier lees je alles over de eerste uitbreiding: Remnant 2: The Awakened King.

Remnant 2 is nu beschikbaar voor de pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5. Wil je de game graag uitproberen? Speel dan Remnant 2 via Game Pass.

Bron: Arc Games
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Remnant 2

Series

-

Uitgever

Gearbox Publishing

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

25 juli 2023

Ontwikkelaar

Gunfire Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord