Trailer: Remnant 2: The Awakened King DLC onthuld

-

Gunfire Games heeft de eerste DLC voor Remnant 2 onthuld. In de trailer van The Awakened King krijgen we een voorproefje van het verhaal en de regio die we mogen verkennen.

De keuzes die je hebt moeten maken in Remnant 2 komen in The Awakened King tot leven. De One True King is wakker en wil niets liever dan zijn bloedlust verzadigen. Tijdens zijn slaap heeft de Root invloed op hem gekregen en daardoor wil hij wraak. De chaos die de komst van de koning brengt heeft grote gevolgen voor het land. Jij moet er dan ook voor zorgen dat dit niet gebeurt. De DLC brengt dan ook een nieuw gebied naar Losomn, waar jij op zoek moet naar de geheimen rondom de True King. Het uiteindelijk doel is duidelijk: de True King moet verslagen worden. Naast een nieuw gebied krijg je ook te maken met nieuwe items en wapens die je nodig zult hebben tegen de vijanden die opeens uit de oceaan tevoorschijn zijn gekomen. The Ritualist wordt met deze DLC toegevoegd aan de lijst van beschikbare Archetypes. Hij weet met allerlei effecten voor pijn te zorgen bij de vijanden. Meer informatie over The Ritualist wordt later deze maand gegeven. Wil je eerst nog informatie over de basegame? Dan kun je hier onze review van Remnant 2 lezen.

The Awakened King DLC verschijnt op 14 november. Remnant 2 is al beschikbaar voor de pc, PlayStation 5 en Xbox Series.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Remnant 2

Ontwikkelaar:

Gunfire Games

Uitgever:

Gearbox Publishing

Release:

25 juli 2023

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord