Downloadnieuws: Remnant 2 nu beschikbaar via Game Pass

Geplaatst: 30 november 2023 14:35

Een fijne verrassing voor de abonnees van Game Pass. Remnant 2 - en diens voorganger Remnant: From the Ashes - zijn nu te downloaden!

Het nieuws komt een beetje uit de lucht vallen. Het begon spelers op te vallen dat zowel Remnant 2 als Remnant: From the Ashes ineens te downloaden waren via de Game Pass-app. Al snel werd het nieuws gedeeld in de diverse communities van de 'Soulslikes'. De titels van ontwikkelaar Gunfire Games lijken onderdeel te zijn van de december line-up die Xbox in huis heeft voor de abonnementsdienst. Echter, de groene gamegigant heeft verder zelf geen nieuws gedeeld over de aankomende titels, dus we zijn wellicht wat té vroeg. Er gaan geruchten rond dat er andere flinke titels, zoals Far Cry 6 en Rise of the Tomb Raider, onderdeel zijn van de december versterkingen. Het is eventjes wachten op het officiële bericht vanuit kamp Microsoft. We weten in ieder geval zeker dat je met de Remnant-games aan de haal kan gaan.

Check hier onze review van Remnant 2. Niet al te lang geleden is The Awakened King DLC verschenen.

Remnant 2 Game Pass1

Remnant 2 is nu beschikbaar voor de pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5.

Bron: Xbox Store
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Remnant 2

Series

-

Uitgever

Gearbox Publishing

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

25 juli 2023

Ontwikkelaar

Gunfire Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord