Respawn bezig met Star Wars Mandalorian game

Geplaatst:
Aangepast: 22 februari 2024 15:00

Volgens bronnen bij Insider Gamer werkt Respawn Entertainment in het diepste geheim aan een Star Wars Mandalorian-game. Natuurlijk geen verrassing, maar er zijn meer details naar buiten gekomen.

Aanvankelijk was het Jeff Grub die naar buiten kwam dat creative director Mohammad Alavi van Respawn Entertainment aan een nieuwe hypermobiele game werkte. Inmiddels heeft Alavi de studio verlaten, maar dat mag de pret niet drukken. De bron weet namelijk te vermelden dat de Star Wars-game van Respawn draait om een tot nu toe onbekende Mandalorian. Ergens logisch, de studio heeft namelijk veel ervaring met verticale gameplay dankzij de constante ontwikkeling van Apex Legends. De nog onbekende Star Wars Mandalorian-game moet een groot arsenaal aan wapens bevatten, wordt gespeeld vanuit een first-person-perspectief en gaat in tegenstelling tot de hedendaagse hype geen open wereld krijgen. De game moet lineair zijn van aard en zich vooral richten op de presentatie van een uitstekend verhaal.

Star Wars Jedi Survivor

Wanneer deze Star Wars Mandalorian-game van Respawn Entertainment moet komen te verschijnen is nog maar de vraag. Volgens de bron van Insider Gaming moet het in ieder geval nog twee jaar duren. Krijg jij geen genoeg van Star Wars? Check dan hier onze Star Wars Jedi: Survivor review!

Bron: Insider Gaming
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Lees meer
Reacties
Avatar Juggy
Juggy

19 februari 2024 om 17:28

This is the way?

Avatar RudeRudeson
RudeRudeson

20 februari 2024 om 09:51

@Juggy This is the way

Avatar Anita
Anita

20 februari 2024 om 14:25

Hell yeah, This is the way.

Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord