Rockstar maakt systeemvereisten voor Red Dead Redemption 2 (pc) bekend

Geplaatst:
Aangepast: 11 oktober 2019 13:56

Rockstar, onder meer bekend van grote titels als Grand Theft Auto V, heeft onlangs bekendgemaakt waar een pc aan moet voldoen om Red Dead Redemption 2 te draaien.

Vorige week maakte Rockstar bekend dat de kaskraker van 2018, Red Dead Redemption 2, onderweg is naar de pc. Een game die tot op heden wordt geroemd om de grafische details. Onlangs maakte Rockstar bekend waar onze computers minimaal aan moeten voldoen om de game te draaien. Het zal voor velen geen verassing zijn dat er minimaal Windows 7 (Service Pack 1 (6.1.7601) benodigd is om de game te spelen. Daarnaast is er minimaal acht gigabyte aan werkgeheugen benodigd, in combinatie met een Intel Core i5-2500K of AMD FX-6300-processor. En er is twee of drie gigabyte aan videogeheugen benodigd, afhankelijk van welke type videokaart er in je pc zit. Hiermee ben je in staat in ieder geval de game op lage grafische prestaties te spelen. Ook niet geheel onbelangrijk is de honderdvijftig gigabyte vrije opslag die je nodig hebt om de game te kunnen installeren.

onbekend

Red Dead Redemption 2 is vanaf 5 november beschikbaar via de Rockstar Games Launcher, Epic Games Store, Greenman Gaming, Humble Store en andere digitale plekken. Een maand na release verschijnt de game ook op Steam.

Bron: Rockstar

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Red Dead Redemption 2

Uitgever

Rockstar Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

26 oktober 2018

Ontwikkelaar

Rockstar Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord