Roller Champions

  • Ontwikkelaar Ubisoft Montreal
  • Eerste releasedatum Q1 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Sport
  • Gameliner score -

Roller Champions ontvangt closed Alpha

Roller Champions ontvangt binnenkort haar eigen gesloten Alpha. Dit laat uitgever Ubisoft weten.

Ubisoft levert dit nieuws met een nieuwe trailer. Hierin zien we de gameplaybeelden van de gesloten Alpha van Roller Champions. De game werd tijdens E3 2019 aangekondigd en sindsdien hebben we weinig gehoord van de nieuwe sportgame. Nu krijgen de spelers de kans om de game te spelen en ook nog eens de game te verbeteren met hun eigen feedback. De gesloten Alpha is exclusief te spelen via Uplay op Windows PC en loopt door tot en met 23 maart. Deze versie van Roller Champions bevat aanpassingsmogelijkheden voor je personage, nieuwe moves, een arena en meer. Je kan je registreren bij de officiële site van Roller Champions.

Roller Champions komt dit jaar gratis uit voor de pc, Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch en mobiele apparaten.

BRON Ubisoft

Over auteur BramNoteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?