Roller Champions

  • Ontwikkelaar Ubisoft Montreal
  • Eerste releasedatum 25 mei 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Actie , Sport
  • Gameliner score

Trailer: Roller Champions verschijnt volgende week

Roller Champions heeft eindelijk een releasedatum. De game komt volgende week officieel uit.

Tijdens de E3 van 2019 werd Roller Champions aangekondigd. De game, waarbij je in teams in een soort Roller Derby gecombineerd met Rocket League tegen elkaar strijdt, heeft een tijd lang in de testfase gezeten. Fans hebben de game uitvoerig uit kunnen proberen en Ubisoft heeft hiermee uiteindelijk de definitieve versie van de game kunnen vormgeven. Middels een nieuwe trailer, waarin we kunnen zien hoe Roller Champions gespeeld moet worden, laat Ubisoft zien wat we van deze competitieve sportgame kunnen verwachten. Tevens is ook aangekondigd dat we vanaf volgende week met Roller Champions aan de slag kunnen.

Roller Champions verschijnt 25 mei voor pc, PlayStation 4, Xbox One en Xbox Series.

BRON Ubisoft

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?