Satisfactory 'bout' verder met Toilet Flush

-

Sommige ontwikkelaars steken echt rete-veel moeite in het creëren van een zeer diepzinnige trailer en ontwikkelaars als Coffe Stain Studios hebben daar gewoon schijt aan. Die presenteren hun kak-tualiteiten gewoon via een WC trailer.

In dit geval staat WC voor World Class, want ergens is het wel een filmpje waar je bijna van in de broek piest. Satisfactory - de first-person factory building sim van Coffee Stain Studios - krijgt in september namelijk een Toilet Flush uitbreiding waarvoor men een strontzettende leuke aankondigingstrailer heeft gefabriekt. Druk op plee en kijk zelf even.

Nou, wat zeik... ehmm... ik bedoel 'zei ik' je? Niks teveel gezegd, toch? Nog een paar maandjes wachten voordat jij een ellenlange plaspauze kunt nemen in Satisfactory: Toilet Flush.

Patrick Meurs Columnist

Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Satisfactory

Ontwikkelaar:

Coffee Stain Studios

Uitgever:

Coffee Stain Publishing

Release:

19 maart 2019

Reviewscore:

Platforms:

PC
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord