Scarlet Nexus

  • Ontwikkelaar Bandai Namco Studios
  • Eerste releasedatum 25 juni 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , JRPG
  • Gameliner score

Scarlet Nexus krijgt drie DLC's en gratis updates

Scarlet Nexus is een groot succes voor Bandai Namco. Nu heeft de gameontwikkelaar en uitgever bekendgemaakt dat er drie DLC's worden gemaakt voor de JRPG.

Deze aankondiging werd gemaakt via Steam. De aankomende drie DLC's voor de JRPG gaan zich focussen op content wat de game tot een succes maakte. Zo komen er nieuwe kostuums naar de game, gemaakt door de community zelf. Verder voegen deze DLC's nieuwe wapens toe en geven ze de relaties tussen de speler en de NPC's nog meer diepgang. In september komt er ook een nieuwe update uit. Deze update staat in teken van nieuwe camera-opties, lock-on voor combat en het sneller kunnen rondbewegen buiten combat. Bekijk hier onze review van Scarlet Nexus.

onbekend
Scarlet Nexus
is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

BRON Steam

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?