Scarlet Nexus krijgt drie DLC's en gratis updates

Geplaatst:

Scarlet Nexus is een groot succes voor Bandai Namco. Nu heeft de gameontwikkelaar en uitgever bekendgemaakt dat er drie DLC's worden gemaakt voor de JRPG.

Deze aankondiging werd gemaakt via Steam. De aankomende drie DLC's voor de JRPG gaan zich focussen op content wat de game tot een succes maakte. Zo komen er nieuwe kostuums naar de game, gemaakt door de community zelf. Verder voegen deze DLC's nieuwe wapens toe en geven ze de relaties tussen de speler en de NPC's nog meer diepgang. In september komt er ook een nieuwe update uit. Deze update staat in teken van nieuwe camera-opties, lock-on voor combat en het sneller kunnen rondbewegen buiten combat. Bekijk hier onze review van Scarlet Nexus.


Scarlet Nexus
is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: Steam
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Scarlet Nexus

Series

-

Uitgever

Bandai Namco

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

25 juni 2021

Ontwikkelaar

Bandai Namco Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord