Scarlet Nexus

  • Ontwikkelaar Bandai Namco Studios
  • Eerste releasedatum 25 juni 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , JRPG
  • Gameliner score

Trailer: Scarlet Nexus releasedatum aangekondigd

Scarlet Nexus is deze zomer te bewonderen op je beeldscherm. De releasedatum van de JRPG is namelijk aangekondigd door het officiële Twitter-kanaal van de game.

Scarlet Nexus stond al klaar voor een zomerse release, maar nu weten we exact op welke datum we de JRPG mogen verwelkomen. Het nieuws van de releasedatum werd onthuld samen met een nieuwe trailer. Het nieuwe beeldmateriaal toont meer details over het verhaal van Scarlet Nexus. De game heeft een 3D anime-stijl en ook het dialoog heeft veel weg van deze specifieke stijl. Scarlet Nexus heeft al eerder een story trailer mogen ontvangen. De pre-order link in de tweet toont nog meer van de game's DNA, zoals de combat en wereld.

Scarlet Nexus is beschikbaar vanaf 25 juni voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

BRON Scarlet Nexus

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?