Scarlet Nexus

  • Ontwikkelaar Bandai Namco Studios
  • Eerste releasedatum 25 juni 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , JRPG
  • Gameliner score

Trailer: Scarlet Nexus krijgt een story trailer

Bandai Namco heeft een nieuwe story trailer vrijgegeven voor Scarlet Nexus, waarin ook het tweede speelbare karakter bekend wordt gemaakt. Deze trailer richt zich op de hoofdpersoon Yuito Sumeragi.

In Scarlet Nexus wordt de aarde aangevallen door wezens die 'Others' genoemd worden en de hersenen van mensen eten. De game volgt de Others Supression Force, die de strijd aangaan met deze bloeddorstige monsters. Yuito Sumeragi werd in zijn jeugd gered door de OSF en heeft daarom later besloten zelf bij dit team te gaan om de mensheid te beschermen. De game kan vanuit twee personages gespeeld worden, zo volg je wel twee keer hetzelfde verhaal, maar dan vanuit verschillende standpunten. De OSF bestaat uit een aantal helden met speciale krachten, Yuito heeft bijvoorbeeld psychokinetische krachten.

Scarlet Nexus komt uit op de PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox One, PlayStation 4 en PC.

BRON Bandai Namco

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?