Trailer: Scarlet Nexus krijgt een story trailer

Geplaatst: 28 september 2020 11:06
Aangepast: 28 september 2020 11:28

Bandai Namco heeft een nieuwe story trailer vrijgegeven voor Scarlet Nexus, waarin ook het tweede speelbare karakter bekend wordt gemaakt. Deze trailer richt zich op de hoofdpersoon Yuito Sumeragi.

In Scarlet Nexus wordt de aarde aangevallen door wezens die 'Others' genoemd worden en de hersenen van mensen eten. De game volgt de Others Supression Force, die de strijd aangaan met deze bloeddorstige monsters. Yuito Sumeragi werd in zijn jeugd gered door de OSF en heeft daarom later besloten zelf bij dit team te gaan om de mensheid te beschermen. De game kan vanuit twee personages gespeeld worden, zo volg je wel twee keer hetzelfde verhaal, maar dan vanuit verschillende standpunten. De OSF bestaat uit een aantal helden met speciale krachten, Yuito heeft bijvoorbeeld psychokinetische krachten.

Scarlet Nexus komt uit op de PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox One, PlayStation 4 en PC.

Bron: Bandai Namco

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Scarlet Nexus

Series

-

Uitgever

Bandai Namco

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

25 juni 2021

Ontwikkelaar

Bandai Namco Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord