Scarlet Nexus

  • Ontwikkelaar Bandai Namco Studios
  • Eerste releasedatum 25 juni 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , JRPG
  • Gameliner score

Trailer: Scarlet Nexus komt in de zomer van 2021

Scarlet Nexus, de actie RPG van Bandai Namco, komt uit in de zomer van 2021. De game komt uit voor de PS5, Xbox Series X/S en de PS4, Xbox One en PC.

De game speelt zich af in een nabije toekomst waarin alien monsters de aarde bedreigen. Deze mutanten worden 'Others' genoemd. Om de wezens te bestrijden, wordt er een speciaal team samengesteld van mensen met bijzondere krachten. Je speelt als Yuito Sumeragi, het nieuwe lid van de Other Suppression Force, die als kind door dit team werd gered van een Other die zijn hersenen wilde opeten. Nu maakt hij zelf deel uit van het team en doet hij alles om de stad van New Himuka te redden van de Others.

Scarlet Nexus komt uit in de zomer van 2021.

BRON The Game Awards

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?