Donkey Kong Country Returns 3D

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 24 mei 2013
  • Platformen Nintendo 3DS
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score

Screenshots: Donkey Kong Country Returns 3D voor 3DS aangekondigd

Nintendo heeft een nieuwe Donkey Kong County-game voor de Nintendo 3DS aangekondigd, namelijk Donkey Kong Country Returns 3D.

Veel informatie is er nog niet bekend. Wel zal je later vandaag een speciale 3D-video uit de Nintendo eShop kunnen downloaden om het 3D-effect zelf te kunnen ervaren. Nu kan je alvast een aantal screenshots en het logo van de game onderaan dit bericht bekijken.

Donkey Kong Country Returns 3D zal ergens in de zomer van 2013 exclusief voor de Nintendo 3DS verschijnen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?