Deze week: Resident Evil: Revelations en Donkey Kong Country Returns 3D

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Dit is de week waarin de nieuwe next-gen console van Microsoft zal worden aangekondigd. Natuurlijk zitten we er met de redactie helemaal bovenop het nieuws. Zo ben ik zelf erg benieuwd naar de naam van de nieuwe console, hoe het eruit gaat zien en natuurlijk welke games er allemaal voor aangekondigd gaan worden.

Releases van deze week

Eén van de games die deze week moet uitkomen is Resident Evil: Revelations voor de pc, PlayStation 3, Wii U en de Xbox 360. De game kwam eerder al uit voor de Nintendo 3DS en nu dus ook naar de andere consoles. Dit nieuwe deel van de Resident Evil-reeks speelt zich af tussen deeltje vier en vijf, beantwoordt een aantal vragen en geeft meer diepte aan het verhaal.

Een andere game die deze week zal uitkomen is ook een port, zoals bovenstaande game, maar wel een verdomd goede port kan ik alvast verklappen. Het gaat om Donkey Kong Country Returns 3D. Het origineel kwam in 2010 uit voor de Nintendo Wii en verschijnt nu voor de handheld in 3D en met enkele nieuwe features, zoals een iets makkelijkere spel-modus. Lees binnenkort de review op Gameliner.

Helaas deed Call of Juarez: The Cartel niet wat het moest doen. De moderne tijd waarin dit spel zich afspeelde sprak gamers niet aan. Daarom keert Call of Juarez: Gunslinger, het nieuwe deel in de serie, terug naar het Wilde Westen van toen. We maken kennis met het hoofdpersonage uit de game, Silas Greaves. Een genadeloze premiejager die zijn hele leven al achter beruchte schurken aan gaat van het Westen.

Verder kunnen we deze week los in LEGO Batman 2: DC Super Heroes voor de Wii U, Might & Magic Heroes VI: Shades of Darkness voor de pc en Fast & Furious: Showdown voor de 3DS, Xbox 360, PlayStation 3 en de Wii U.

Artikelen van deze week op Gameliner

We hebben deze week weer een stampensvolle week voor jullie in petto. Zo kun je bij ons terecht voor de review van Metro: Last Light voor de PlayStation 3. Vandaag komt de review van Dragon's Dogma: Dark Arisen online. Ook kan je terecht bij ons voor de reviews van Donkey Kong Country Returns 3D en The Starship Damrey voor de Nintendo 3DS.

Verder komen we deze week terug met een nieuwe hangout waarin we de Samsung Galaxy S4 onder de loep zullen nemen en eentje waarin ik iets vertel over Donkey Kong Country Returns 3D.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Donkey Kong Country Returns 3D

Series

Donkey Kong

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo 3DS

Releasedatum

24 mei 2013

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

-

Lees meer