Donkey Kong Country Returns 3D

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 24 mei 2013
  • Platformen Nintendo 3DS
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score

Video: Nieuwe trailer voor Donkey Kong Country Returns 3D

In een nieuwe Spaanse trailer van Donkey Kong Country Returns 3D krijgen we opnieuw een blik op wat deze game ons te bieden heeft. Zo zien we verschillende levels, bazen en ook een stukje van de lokale multiplayer.

De game wordt ontwikkeld door Monster Games en is een remake van Wii-versie van Donkey Kong Country Returns. Met deze Donkey Kong keer je als gamer terug naar de oorspronkelijke vorm. Het spel is het officiële vervolg van Donkey Kong Country 3.

Je kunt de game vanaf 24 mei downloaden vanuit Nintendo's eShop of gewoon in de winkel kopen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?