Check hier alle The Triple-i Initiative content

Donkey Kong Country Returns 3D krijgt extra content

Geplaatst: 8 april 2013 11:05
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Zojuist heeft Nintendo extra content voor Donkey Kong Country Returns 3DS aankondigt op de officiële website van de uitgever. Het gaat om een multiplayer en krijgt de game een Easy Modus, zodat de game iets makkelijker voor je wordt. Daarnaast laat Nintendo weten dat er extra content aan deze 3DS-versie zal worden toegevoegd.

Zoals gezegd moet de Easy Modus het allemaal iets makkelijker maken voor je. Je krijgt drie hartjes en niet twee zoals in de gewone moeilijkheidsgraad. In de Easy Mode zul je met behulp van je rocket barrels meer schade aanrichten, zijn harde landingen minder pijnlijk en kun je DK Barrels ten allen tijden inzetten.

De game wordt ontwikkeld door Monster Games. De Wii-versie van Donkey Kong Country Returns kreeg in onze review vijf sterren toebedeeld. Je kunt de game vanaf 24 mei downloaden vanuit Nintendo's eShop of gewoon in de winkel kopen.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Donkey Kong Country Returns 3D

Series

Donkey Kong

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo 3DS

Releasedatum

24 mei 2013

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

-

Lees meer