Screenshots: Nieuwe screenshots van Harvestella vrijgegeven

Geplaatst:

Square Enix heeft in een blogpost meer informatie vrijgegeven over de aankomende game HARVESTELLA. De informatie bestaat voornamelijk uit screenshots die meer tonen over de wereld, personages en de verschillende taken.

HARVESTELLA werd pas eind juni aangekondigd, maar Square Enix heeft ondertussen alweer nieuwe informatie en screenshots vrijgegeven. HARVESTELLA is een life simulation RPG en dat komt duidelijk naar voren in de afbeeldingen. Je kunt meerdere missies aannemen die ook bepalen welke wapens je tot je beschikking hebt. Deze keer wordt de Sky Lancer onthuld. Dit betekent dat je met een speer de vijanden te lijf gaat. Naast al het vechten kun je tot rust komen door te vissen, je eigen groenten te kweken en ze te verwerken in producten. Daarnaast heeft elk personage een eigen verhaal waarin zijn of haar gevoelens en problemen naar voren komen. Weet je deze te voltooien dan verbetert de vriendschap. Dit levert dan weer verschillende voordelen op tijdens het vechten. Een aantal van de screenshots zijn hieronder te bewonderen.

HARVESTELLA 1HARVESTELLA 1HARVESTELLA 1HARVESTELLA 1HARVESTELLA 1

HARVESTELLA verschijnt op 4 november voor de pc en Nintendo Switch.

Bron: Square Enix

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Harvestella

Series

-

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

Platforms

Pc, Nintendo Switch

Releasedatum

4 november 2022

Ontwikkelaar

Square Enix

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord