Harvestella

  • Ontwikkelaar Square Enix
  • Eerste releasedatum 4 november 2022
  • Platformen Pc , Nintendo Switch
  • Genre Simulatie , JRPG
  • Gameliner score

Trailer: Life simulation RPG HARVESTELLA aangekondigd

Square Enix heeft vandaag HARVESTELLA, een fonkelnieuwe fantasy x life simulation RPG, aangekondigd. De game gaat de Steam- en Nintendo Switch-bibliotheek verrijken.

HARVESTELLA vindt plaats op een planeet waar vier gigantische kristallen, die bekendstaan als de Seaslight, de seizoenen beheersen. De reikwijdte van de seizoenen in de game is echter groter dan je in eerste instantie zou denken. Naast de lente, zomer, herfst en winter speelt ook het zogenaamde Quietus-seizoen een rol. Dit seizoen vindt plaats wanneer de seizoenen veranderen. Je dagelijkse activiteiten in de game bestaan uit het boerderijleven, waarin je gewassen zaait en groeit, het bouwen en koken van voorwerpen en het socialiseren met de lokale bewoners. Naast het rustige leven roept ook het avontuur de naam van jouw aanpasbare personage. In de overworld van de game vind je meerdere pittoreske dorpjes en duistere grotten die de verschillende seizoenen in HARVESTELLA verbeelden. Ook gevechten met monsters en verschillende ambachten spelen een rol in de game.

Beelden zeggen meer dan woorden, dus bekijk vooral hieronder de eerste trailer van de game.

HARVESTELLA verschijnt op 4 november op de Nintendo Switch en pc. Als je houdt van games als Stardew Valley, past HARVESTELLA waarschijnlijk wel in jouw straatje.

BRON Nintendo Direct Mini

Over auteur Nils Hoogervorst

Nils Hoogervorst Als het mogelijk was, had onze Nils zich dagelijks gehuld in een Nintendo kloffie. Boze tongen beweren dat Nils zichzelf in slaap neuriet op het deuntje van Super Mario Bros. nadat hij zich in zijn Splatoon-pyjama heeft gestoken en in bed is gaan liggen. Lekker onderuitgezakt zitten gamen voor een groot scherm is er voor Nils echter niet bij, hij prefereert handheld gaming. Wel zo makkelijk, want dan kun je rustig naar de wc zonder dat je je game op pauze hoeft te zetten. Zijn grootste guilty pleasure? Nintendogs + cats!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?