Trailer: Life simulation RPG HARVESTELLA aangekondigd

Geplaatst:

Square Enix heeft vandaag HARVESTELLA, een fonkelnieuwe fantasy x life simulation RPG, aangekondigd. De game gaat de Steam- en Nintendo Switch-bibliotheek verrijken.

HARVESTELLA vindt plaats op een planeet waar vier gigantische kristallen, die bekendstaan als de Seaslight, de seizoenen beheersen. De reikwijdte van de seizoenen in de game is echter groter dan je in eerste instantie zou denken. Naast de lente, zomer, herfst en winter speelt ook het zogenaamde Quietus-seizoen een rol. Dit seizoen vindt plaats wanneer de seizoenen veranderen. Je dagelijkse activiteiten in de game bestaan uit het boerderijleven, waarin je gewassen zaait en groeit, het bouwen en koken van voorwerpen en het socialiseren met de lokale bewoners. Naast het rustige leven roept ook het avontuur de naam van jouw aanpasbare personage. In de overworld van de game vind je meerdere pittoreske dorpjes en duistere grotten die de verschillende seizoenen in HARVESTELLA verbeelden. Ook gevechten met monsters en verschillende ambachten spelen een rol in de game.

Beelden zeggen meer dan woorden, dus bekijk vooral hieronder de eerste trailer van de game.

HARVESTELLA verschijnt op 4 november op de Nintendo Switch en pc. Als je houdt van games als Stardew Valley, past HARVESTELLA waarschijnlijk wel in jouw straatje.

Bron: Nintendo Direct Mini
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Harvestella

Series

-

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

Platforms

Pc, Nintendo Switch

Releasedatum

4 november 2022

Ontwikkelaar

Square Enix

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord