Sea of Stars co-op-modus in ontwikkeling

Geplaatst:

Ontwikkelaar Sabotage Studio heeft een mooie mijlpaal voor Sea of Stars bereikt. Dit doen ze op bijzondere wijze, namelijk met een teaser voor couch co-op.

Om het feit te vieren dat de indie/RPG meer dan vijf miljoen spelers heeft weten te bereiken, plaatste Sabotage Studio een blogpost. Daarin vermeldt de onafhankelijke gamemaker dat ze werken aan een couch co-op-modus voor drie spelers. Spelers kunnen binnenkort met de multiplayermodus aan de slag via 'Single Player+'. Ondanks dat spelers los van elkaar de wereld kunnen verkennen, zijn ze natuurlijk wel gebonden aan de ruimte die het scherm biedt. Ook blijft Sea of Stars haar turn-based gameplaysystemen hanteren. Via 'co-op timed hits' kunnen spelers met elkaar extra schade veroorzaken bij de oppositie. Over online co-op wordt (nog) niet gesproken en de update kent nog geen releasedatum.

Check hier onze review van Sea of Stars.

Sea of Stars is nu beschikbaar voor de pc, Xbox-consoles, PlayStation-consoles en Nintendo Switch.

Bron: Sabotage Studio
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Sea of Stars

Series

-

Uitgever

Sabotage Studio

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

29 augustus 2023

Ontwikkelaar

Sabotage Studio

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord