Senua's Saga: Hellblade 2 krijgt een Photo Mode

Geplaatst:
Aangepast: 20 januari 2024 16:19

Na wat geruchten over een mogelijke launchdatum en de recente Developer_Direct van Xbox weten we één ding zeker. Senua's Saga: Hellblade 2 verschijnt op 21 mei van dit jaar. Maar dankzij de oplettendheid van kijkers weten we ook zeker dat Ninja Theory's vervolg op Hellblade: Senua's Sacrifice ook een Photo Mode krijgt.

Ruim acht minuten werd de kijker plat gebombardeerd met allerhande informatie rondom Senua's Saga: Hellblade 2. De setting, hoeveel tijd en moeite het heeft gekost om het te maken, de technologie erachter. Alles kwam zo'n beetje aan bod. Toch waren er oplettende kijkers die nog niet lagen te stuipen van overstimulering en deze kijkers zagen tegen het einde van de presentatie iets opvallends: een vermelding van een Photo Mode op het startscherm.

Je hebt er verdomd goede ogen voor nodig en het moet maar net opvallen, maar de tweede witte regel op het beeldscherm rechts van de developers lijkt toch echt Photo Mode te zeggen. Is dat wereldnieuws? Anno 2024 niet echt. Is het leuk. Voor sommigen absoluut.

Senua's Saga: Hellblade 2 verschijnt op 21 mei, uitsluitend op pc en Xbox Series X|S en in digitale vorm. Of de game - net als diens voorganger - op een later tijdstip alsnog in fysieke vorm in de schappen komt te liggen, dat is vooralsnog onbekend.

Bron: X
Patrick Meurs Columnist

Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Senua’s Saga: Hellblade II

Series

-

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Xbox Series

Releasewindow

21 mei 2024

Ontwikkelaar

Ninja Theory

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord