Pokémon Red

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 27 februari 1996
  • Platformen Nintendo Game Boy , Nintendo 3DS
  • Genre RPG
  • Gameliner score -

Series: Japan krijgt speciale Pokémon live-action serie

Er komt binnenkort een speciale Pokémon live-action serie uit in Japan. De serie heet Pokétsume en wordt uitgezonden op Tokyo TV.

Pokétsume (Pocket Filled With Adventure) volgt het verhaal van Madoka Akagi, die opgroeide in een havenstad in de prefectuur Kanto. Akagi wordt gespeeld door Nanase Nishino, een oud lid van de Japanse popgroep Nogizaka46. Na haar afstuderen verhuist ze naar Tokio om te werken bij een advertentiebureau. Dit blijkt zwaarder dan verwacht en ze komt onder druk te staan. Dan vindt ze een pakketje van haar moeder met haar oude GameBoy en cartridge van Pokémon Red. Akagi besluit om voor het eerst in twintig jaar de game weer op te starten en komt dan in een bijzonder avontuur terecht gevuld met nostalgie.

Pokmon liveaction serie

Pokétsume wordt vanaf 19 oktober wekelijks uitgezonden op Tokyo TV. Of de serie ook in het Westen uitkomt is nog niet bekend. Er komt ook een Pokémon live-action Netflix-serie uit. Helaas is daar nog weinig over bekend.

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?